Πέμπτη, 2 Αυγούστου 2018

Γράμμα αγάπης για την καταστροφή

«Σκέφτομαι πως είναι αγάπη ο άνθρωπος και αγάπη που μπορεί να προκαλέσει μια καταστροφή μπορεί και να την γιατρέψει, η γροθιά που γίνεται σε τέτοια κατάσταση είναι πολύ μεγαλύτερη από αυτό που δημιούργησε την καταστροφή. Η αγκαλιά που δημιουργείτε είναι αυτή που θα δώσει μια χείρα βοηθείας. Η αγάπη είναι η κινητήριος δύναμη για οποιαδήποτε καταστροφή προκαλεί ο άνθρωπος στη Γη του, στη μάνα του, στα παιδιά του, στους ανθρώπους του, στα ζώα του.

Είναι η στιγμή που το μόνο συναίσθημα που μπορεί να δώσει ο άνθρωπος, είναι η αγάπη. Γιατί όμως το καταλαβαίνετε μόνο στις καταστροφές? Γιατί δεν μπορείτε να βάλετε αυτό το συναίσθημα στην καθημερινότητά σας? Είναι νόμος μόνο η αγάπη μπορεί να γιατρέψει το καθετί, από το πιο μικρό πρόβλημα μέχρι το μεγαλύτερο και εσείς το βλέπετε μόνο στην καταστροφή, γιατί?

Μπορείτε να προσφέρετε κάθε μέρα, μπορείτε να προσφέρετε χωρίς να έχει κάποιος άμεση ανάγκη, μπορείτε να προσφέρετε χωρίς να σας το ζητήσει κανείς, μπορείτε να προσφέρετε όταν όλα κυλούν ομαλά, γιατί αυτό είναι στην φύση σας. Η αγάπη είναι στη φύση σας. Η προσφορά είναι στη φύση σας. Πότε θα το καταλάβετε? Αυτή είναι η κινητήριος δύναμη και είναι αυτή είναι που θα σας σώσει την ψυχή. Ότι ο άνθρωπος μπορεί να προκαλέσει μπορεί και να το σώσει. Ο ίδιος που το ξεκίνησε μπορεί και να το σώσει. Μπορεί να κάνει και τα δύο. Αυτή είναι η μαγεία του ανθρώπου.

Εσύ σε πια μεριά είσαι? Η μεριά της αγάπης χωράει πολλούς, και τότε είναι που δημιουργείτε η αγκαλιά που λέγαμε, και είναι ένας κύκλος χωρίς σταματημό, μια σπείρα που απλά μεγαλώνει και γυρίζει. Μπορεί να βοηθήσει ο ένας τον άλλο. Αυτή είναι η αγάπη. Κινητήριος δύναμη όλων μας»

Απο ένα άσπρο περιστέρι του ουρανού χχ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ShareThis