Δευτέρα, 4 Ιουνίου 2018

Περπάτησα σε αναμμένα κάρβουνα, έ και λοιπόν?


Ποτε ήταν η τελευταία φορά που ξεπέρασες τα όριά σου? Ποιά ήταν η τελευταία φορά που βγήκες απ την ζώνη ασφαλείας σου? Που ξεβολεύτικες? Που δε φοβήθηκες? Που ανέβηκε η αδρεναλίνη σου τόσο πολύ, που έννιωσες να πετάς ψηλά στα σύννεφα?

Λοιπόν, απο πολύ νωρίς έχουμε μπει σε ένα καλούπι του «κρίνω τη ζωή του άλλου», δεν μας έχει πει ποτέ κανείς όμως πως είμαστε πολύ περισσότερο απο αυτό. Γεννιόμαστε με ποιότητα και γινόμαστε εμπορικοί. Επειδή έτσι μας έμαθαν. Η κοινωνία, η οικογένεια οι φίλοι τα κοινωνικά πρότυπα. 
Υπάρχουν ταμπέλες που τις φοράμε, αλλά δεν αντιλαμβανόμαστε όμως πως οι ταμπέλες υπάρχουν μόνο για να μας δίνουν οδηγίες. Γινόμαστε κάτι άλλο απο εκείνο που είμαστε στα αλήθεια, και ζούμε μια ζωή καταπιεσμένοι. Και εννοείτε ότι πάντα μα πάντα φταίνει οι άλλοι. ΕΣΥ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ?

Λοιπόν, το Σαββατοκυρίακο που μας πέρασε έννιωσα πολύ περήφανη, όχι μόνο για εμένα αλλά και για όλους όσοι βρίσκονταν στο σεμιναριο "YOU CAN CHANGE YOUR LIFE" που διοργάνωσε ένας απο τους πιο κορυφαίους κύπριους εκπαιδευτές ο κ. Χαράλαμπος Σολέας. Βλέπεις δεν ξυπνήσαμε μια καλή μέρα και είπαμε να πάμε να περπατήσουμε σε αναμμένα κάρβουνα ή σε σπασμένα γυαλιά. Υπάρχει μια διαδικασία πριν απο αυτό. Υπάρχει η γνωση. Η γνωριμία με τον αληθινό εαυτό μας, τη ψυχή μας, το σώμα μας, το μυαλό μας. Το ξέρεις ότι χρησιμοποιείς μόνο το 8-10% του μυαλού σου? Λοιπόν θα σου πω αυτό, μπορείς και περισσσότερα! Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να αφήσεις τους εγωισμούς και το ρήμα «κρίνω» και να εξελίξεις τον εαυτό σου! Κι αν νομίζεις πως γεννήθηκες για να κάνεις μόνο αυτά που κάνεις σήμερα ΓΕΝΝΗΘΗΚΕΣ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ! Μπορείς να κάνεις πολύ περισσότερα απο το να πατήσεις σε αναμμένα κάρβουνα ή σε σπασμένα γυαλιά!

5%. Μόλις το 5% είναι άτομα που ενδιαφέρονται για την εξέλιξή τους. Το υπόλοιπο 90% ναι, είναι το ρήμα «κρίνω». Το ξέρεις πως αν μάθεις πως λειτουργεί ο ανθρωπινος νους μπορείς να αλλάξεις ολοκληρωτικά τη ζωή σου? Δεν είναι κάτι δύσκολο. Το δύσκολο είναι να αφήσεις τις ταμπελες και τα δεν μπορώ, και να καταλάβεις ότι γεννιόμαστε μικροί θεοι, και καταλήγουμε μικρά ανθρωπάκια... και όλα είναι στο χερι μας.

Στο κάτω κάτω το να πατήσεις σε αναμμένα κάρβουνα ή σε σπασμένα γυαλιά δεν είναι κάτι, είναι πολύ απλό. Ειλικρινά. Το θέμα είναι να τρενάρεις και να έχεις τον έλεγχο του μυαλό σου, να έχεις θέληση πείσμα και να το κάνεις! Είναι λοιπόν τα βήματα που πρέπει να κάνεις για να πετύχεις οποιονδήποτε στόχο στη ζωή σου! 

Έτσι για να απααντήσω στην ερώτηση σου, όχι δεν τρελάθηκα. ΕΞΕΛΙΧΘΗΚΑ, ΜΕΓΑΛΩΣΑ, ΩΡΙΜΑΣΑ, ΞΕΠΕΡΑΣΑ ΤΑ ΟΡΙΑ ΜΟΥ και είμαι στην καλύτερη φάση της ζωής μου, γιατί ζω, αναπνέω, και υπάρχω χωρίς ταμπέλες, κοινωνικά πλαίσια, και χωρίς να με ενδιαφέρει το «κρινω» των άλλων. Ζω με βάση την συνειδητότητα, την πνευματικότητα και το δικό μου ξεχωριστό ΘΕΛΩ.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ShareThis