Δευτέρα, 19 Ιουνίου 2017

Το καλοκαίρι μου

Κλείνω τα μάτια και ακούω τα κύματα, είναι τόσο ίδια μα τόσο διαφορετικά… ο τρόπος που έρχεται το ένα και δένει με το άλλο μου δίνει την αίσθηση δυο ανθρώπων στην ομορφότερή τους στιγμή, γίνονται ένα. Ενώνουν τη δυναμική τους, τον ήχο τους, το χρώμα τους… είναι απόλαυση να το βλέπεις, είναι απόλαυση να το ζεις.

Κλείνω τα μάτια και νιώθω τις ακτίνες του ήλιου να με ακουμπούν, να μου ζεσταίνουν το σωματάκι και να μου δίνουν απίστευτη ενέργεια. Απολαμβάνω τον ήλιο τόσο όσο χρειάζεται για να μην αρχίσει να μου κάνει περισσότερο κακό πάρα καλό. Αλλά αλήθεια τη δική του συντροφιά στην παραλία δεν την αλλάζω με τίποτα!

Κλείνω τα μάτια και ξαπλώνω στην άμμο, πόσο ελεύθερη νιώθω κι ας λερωθώ. Θέλω να κυλιστώ απάνω της λες και είμαι ακόμη μωρό και να την απολαύσω! Να χτίσω πύργους και κάστρα που κανείς δεν θα μπορεί μου χαλάσει και να φυλάξω μέσα τα όνειρά μου!

Το δικό μου καλοκαίρι είναι τόσο απολαυστικό, μοναδικό και ατελείωτο… Θέλω να ζήσω την κάθε του στιγμή γιατί ξέρω πως μέχρι να κλείσω τα μάτια και να το νιώσω, θα πρέπει να τα ανοίξω και να το αποχαιρετήσω!

Θέλω να ζήσω την κάθε του στιγμή με ανθρώπους που με αγαπούν, και να ρουφήξω την κάθε του  σταγόνα όπως ένα δροσιστικό mojito που μου κάνει παρέα στην παραλία! Να κάνω παρέα με άτομα που γελάνε δυνατά! Να διασκεδάσω με φίλους που εκπέμπουν θετική ενέργεια! Να γεμίσω την ψυχούλα μου χαρά και αισιοδοξία!

…Γι’ αυτό σου λέω, αυτό το καλοκαίρι είναι δικό σου και μην το χαρίσεις σε κανέναν! 

Νιώσε το κύμα να σου χτυπάει απαλά το πρόσωπο, νιώσε τον ήλιο να σου χαϊδεύει το κορμί, βούλιαξε τα πόδια σου στην άμμο και νιώσε την ζεστασιά της να σου γεμίζει την ψυχή!


ΥΣΤ:…και φρόντισε να μην ανοίξεις τα  μάτια πριν καν τελειώσει!Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ShareThis