Τρίτη, 18 Απριλίου 2017

Όταν η ζωή σου κάνει poke δώσε σημασία!

Αλήθεια, έχεις σκεφτεί ποτέ πως τα φέρνει έτσι η ζωή? Όλα γίνονται για κάποιον λόγο, αυτή η φράση είναι που δικαιολογεί τα πάντα και κάπου εκεί μια σταλιά κομματάκι μέσα μας αφυπνίζεται!  Η ζωή σε σκουντάει την κατάλληλη στιγμή με τον κατάλληλο τρόπο για ένα και μόνο λόγο, να αλλάξεις τακτική, και να δώσεις άλλη δυναμική στη συνέχεια της ζωής σου!

Πόσοι από εμάς έχουμε φτάσει στο τέλμα και χωρίς να το καταλάβουμε γίναμε έρμαια της τύχης μας, καθόμασταν ανήμποροι και σκεφτόμασταν ποιό θα είναι άραγε το επόμενο μας βήμα? Ε λοιπόν πριν καλά καλά συμπληρώσουμε την πρόταση στο μυαλό μας, η ζωή μας κάνει poke με τον πιο τυχαίο τρόπο!

Αυτό το τυχαίο που έρχεται να ταράξει τα νερά συνήθως είναι γλυκόπικρό. Και σκέφτεσαι… Να δώσω σημασία σε όλο αυτό, ή να εθελοτυφλήσω? Να τολμήσω να το γευτώ ή να κάνω πίσω?

Και κάπου εδώ σε κατακλύζει ο φόβος του ότι πρέπει να πάρεις μια απόφαση, σε πνίγει ο αέρας της αλλαγής, σε καίει η ηλιαχτίδα της ελπίδας… είναι η στιγμή που πρέπει να κλείσεις τα μάτια και να το δεχθείς. Κάνε την αυτοκριτική σου και βήμα μπροστά!  

Λένε ότι πρέπει να έχουμε εμπιστοσύνη στη ζωή… και να δεχόμαστε ότι έρχεται, γιατί η ζωή είναι σοφή και ότι μας φέρνει, είναι ένα μάθημα, είναι μια άμυνα που θα μας χρειαστεί στο επόμενο μας βήμα!

«Ότι είναι να γίνει, θα γίνει» γιατί ξέρει η ζωή… ξέρει αυτή. Μπουρδουκλώνει άτομα, χαλάει σαπισμένες καταστάσεις, μπλέκει τον έναν με τον άλλο με έναν υπέροχο τρόπο, τσιτώνει με τις κουταμάρες μας, και στο τέλος δικαιώνεται.

Πίστεψε στο καθετί που σου φέρνει η ζωή, πάρε το νόημα και συνέχισε δυναμικά!  

Μέχρι την επόμενη φορά που θα την ξανανιώσεις να σε σκουντάει ξανά με τον δικό της δήθεν τυχαίο μοναδικό και ανεπανάληπτο τρόπο.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ShareThis