Τετάρτη, 22 Μαρτίου 2017

Ολα έχουν να κάνουν με τη γλώσσα.. του σώματος

Εδώ θα τα πούμε έξω απ' τα δόντια! Στη γλώσσα του σώματος! Τη γυναικεία γλώσσα του σώματος... 

Θες να ξέρεις αν ενδιαφέρετε, αν φλερτάρει μαζί σου, ή αν ακόμα σε θέλει σαν τρελή? Μην το ψάχνεις στα λόγια της, αν και σου λέει πολλά, είναι δύσκολο να πάρεις το νόημα, όχι γιατί δεν μπορείς, απλά γιατί όπως όλοι ξέρουμε… άντρες και γυναίκες απο διαφορετικό πλανήτη έρχονται!

Σου έχω λοιπόν τον καλύτερο τρόπο να καταλάβεις αν σε θέλει… Απλά σε θέλω παρατηρητικό! Εύκολο ε?

Το χαμόγελό της λέει πολλά. Δεν είναι τυχαίο που λένε πως ο αληθινός άντρας είναι αυτός που έχει μια χαμογελαστή γυναίκα δίπλα του! Την επόμενη φορά που θα βρεθείτε πρόσεξε το χαμόγελό της, και να έχεις στόχο να την κάνεις να διασκεδάζει! Αν είναι χαρά γεμάτη τότε σημαίνει ότι είναι γοητευμένη από εσένα. Στη δική σας γλώσσα… καλά το πας!

Αχ αυτά τα πόδια, αυτά κι αν λένε πολλά! Πρόσεξες ποτέ όταν συναντάς μια γυναίκα προς τα πού βλέπουν τα πόδια της? Καιρός να αρχίσεις να το προσέχεις γιατί είναι πολύ σημαντικό και σου δείχνει αν υπάρχει ενδιαφέρον! Με όποιο τρόπο και να κάθεται μια γυναίκα, εάν οι πατούσες και τα γόνατα της βλέπουν προς εσένα, τότε ναι, δείχνει ενδιαφέρον! Στη γλώσσα τη δική σας… της αρέσεις!

Τα μαλλιά είναι σημείο της γοητείας και της σεξουαλικότητας της, και αυτό το ξέρει και η ίδια, εάν τα αγγίζει όταν σου μιλάει, σημαίνει ότι νιώθει λίγη αμηχανία, είναι όμως αυτή η γλυκιά αμηχανία. Ακόμη εάν γέρνει το κεφάλι της στα πλάγια πάει να πει πως ενδιαφέρεται! Στη δική σας γλώσσα… προχώρα!

Το άγγιγμα λαιμού δείχνει ένα καθαρά σεξουαλικό μήνυμα αφού ο λαιμός είναι η πιο ευαίσθητη και ερωτογενείς ζώνη μιας γυναίκας. Όταν τον αγγίζει λοιπόν, διεγείρεται και χαλαρώνει. Στη γλώσσα τη δική σας… θέλει να την αγγίξεις εσύ!

Το άγγιγμα αντικειμένου, είναι επίσης σοβαρή υπόθεση! Οι ψυχολόγοι πιστεύουν ότι οι άνθρωποι μεταφέρουν συχνά εσωτερικά συναισθήματα σε εξωτερικά αντικείμενα. Αλήθεια πόσες φορές σας έτυχε η γυναίκα που κάθεται απέναντί σας να ακουμπάει το ποτήρι του κρασιού σχεδόν προκλητικά?  Στην γλώσσα τη δική σας "πλησίασε".

Τα χείλη της είναι επικίνδυνο σημείο και άκουσε καλά. Εάν δαγκώνει τα χείλη της όταν σε βλέπει δεν σημαίνει μόνο ότι σε θέλει αλλά ότι σε έβαλε ήδη στα σεντόνια της! Επίσης εάν βλέπει τα χείλη σου όταν εσύ μιλάς, τα φαντάζεται αλλού… δεν θέλεις να σου πω που, το’ πιασες!  

Ε λοιπόν, την επόμενη φορά που θα βγεις με μια γυναίκα δεν θέλεις και πολλά για να καταλάβεις αν ενδιαφέρεται απλά παρατήρησε την… δες την γλώσσα του σώματος και δεν θα πέσεις έξω! Γιατί όπως ξέρουμε εδώ και χρόνια.. η γλώσσα κόκκαλα δεν έχει… μα κόκκαλα τσακίζει! Ιδιαίτερα στην περίπτωση της γλώσσας του σώματος μιας γυναίκας! 

Cheers!
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ShareThis