Τετάρτη, 1 Μαρτίου 2017

Να αγαπάς το κοριτσάκι σου

Το κοριτσάκι σου πρέπει να το κάνεις να χαμογελά! Αυτός είναι ο στόχος, να κάνεις ότι περνάει από το χέρι σου για να το κάνεις ευτυχισμένο, κι ας ξέχασε να βάλει πλυντήριο το αγαπημένο σου τζιν! Η αγάπη δε χωράει μέσα της θυμό, χωράει μόνο αγκαλιές και χάδια! Τι τις έχουμε τις σχέσεις άλλωστε?

Μέσα στην βαβούρα της καθημερινότητας έχουμε ξεχάσει πως είναι να μοιραζόμαστε απλές καθημερινές στιγμές με τον άνθρωπο μας! Ένα χαμόγελο, ένα ευγενικό σχόλιο, λίγη φροντίδα… τι πιο ωραίο από το να νοιάζεσαι για τον άλλο και να το δείχνεις!

Και σου λέω πως έχει σημασία να κάνεις το κορίτσι σου ευτυχισμένο! Όσο παίρνει αγάπη και έρωτα… τόσο περισσότερο δίνει! Και εσύ βγαίνεις κερδισμένος γιατί όσο ευτυχισμένο είναι το πρόσωπό της, και όσο αληθινό είναι το χαμόγελό της, σημαίνει πως έχει δίπλα της έναν σωστό άντρα! Που ξέρει να συμπεριφερθεί, και να αγαπήσει πραγματικά! Και το σημαντικότερο… ξέρει να το δείχνει! Γιατί είμαι σίγουρη πως όλοι αγαπάτε το κοριτσάκι σας… το δείχνετε όμως?

Τελικά θέλει κότσια να κρατάς το κορίτσι σου ευτυχισμένο! Θέλει να της μιλάς και να συζητάς.. θέλει να ακούς χωρίς να γνέφεις με απάθεια, θέλει να έχεις άποψη και να είσαι καλός στο να διαβάζεις τα μάτια της! Εκεί είναι το μυστικό, στα μάτια…! Θέλει να ξεχωρίζεις το σοβαρό απ’ το αστείο και να αντιδράς αναλόγως, θέλει να καταλαβαίνεις πότε πρέπει να πεις ένα γλυκόλογο, και πότε πρέπει να πεις ένα τόσο δα ψεματάκι. Θέλει να βρίσκεις λύσεις στους πιο ουσιαστικούς αλλά και πιο ανούσιους προβληματισμούς της, και εκεί που πρόκειται για ένα καθαρά γυναικείο θέμα, προσπάθησε… προσπάθησε να μπεις στο μυαλό της και μην είσαι απόλυτος.

Να αγκαλιάζεις σφικτά το κοριτσάκι σου και κάθε μέρα να το αγαπάς ακόμη περισσότερο! Να της συμπεριφέρεσαι όπως τότε, όπως τον πρώτο καιρό που σκεφτόσουνα λίγο πιο συναισθηματικά, και είχε μεγάλη σημασία το τι θα πείς και πως θα το πεις.. μπας και την πληγώσεις… πήγαινε λίγο πίσω και θυμήσου πόσο ψηλά την είχες και πόσο πολύ ήθελες να την ευχαριστείς! Κάθε μέρα είχες ένα σκοπό, να την κερδίζεις ακόμη περισσότερο… ο σκοπός ακόμη υπάρχει, γιατί τίποτα σε αυτή τη ζωή δεν είναι δεδομένο…

Σου λέω θυμήσου πως ήταν το πρώτο καιρό… πως ήσουν τον πρώτο καιρό, και κάνε την ξανά να δείχνει ευτυχισμένη! Να θες να ευχαριστείς το κοριτσάκι σου κάθε μέρα ακόμη περισσότερο!

 …και θα είναι όλα υπέροχα, γιατί η ευτυχία στη σχέση δεν θέλει κόπο, τρόπο θέλει…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ShareThis