Δευτέρα, 6 Φεβρουαρίου 2017

Ταξιδιάρα ψυχή!

Σε αυτό το ταξίδι σε θέλω μαζί μου! Κι ας μην ξέρουμε που θα μας βγάλει… σε αυτό το ταξίδι θα ήμαστε μαζί, εγώ, εσύ και οι βαλίτσες μας! Θα τις γεμίσουμε με ενθουσιασμό και θα φύγουμε για τα πιο όμορφα μέρη.  

Ας πάρουμε απ’ το χέρι την ταξιδιάρα μας ψυχή, και πάμε να ανακαλύψουμε μέρη μαγικά, μέρη υπέροχα, μέρη διαφορετικά από αυτά που έχουμε συνηθίσει, μέρη που δεν είδαμε ποτέ ούτε στα πιο τρελά όνειρά μας! Άλλωστε αυτό έχει αξία στη ζωή, να φτιάχνουμε εικόνες, να δημιουργούμε αναμνήσεις να ζούμε την κάθε στιγμή!

Αυτό που πρέπει να καταλάβουμε είναι πως είμαστε πολίτες αυτού του κόσμου δεν είμαστε απλός πολίτες της χώρας στην οποία έτυχε να γεννηθούμε ή να ζούμε! Μας ανήκει ο κόσμος όλος και το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι να τον ανακαλύψουμε!

Να κάνουμε ένα ταξίδι στην μεγαλύτερη ήπειρο του κόσμου, την Ασία, να γνωρίσουμε τη γη των διαμαντιών την Αφρική, να χορέψουμε σε λατινικούς ρυθμούς και να επισκεφθούμε το δημοφιλέστατο Χόλυγουντ! Να κάνουμε τον γύρο της Ευρώπης όπου η μια χώρα θα δίνει την σκυτάλη στην άλλη και οι εμπειρίες θα πολλαπλασιάζονται, να τολμήσουμε να ταξιδέψουμε στην μακρινή Αυστραλία και να μάθουμε για τους ιθαγενείς Αβορίγινες…

Με εισιτήριο τη θέληση και μια βαλίτσα γεμάτη όρεξη, όλος ο κόσμος είναι δικός μας! Γιατί αξίζει να ανακαλύψουμε τους αρχαιότερους πολιτισμούς, να μάθουμε για όλες τις θρησκείες, να μαγέψουμε τον ουρανίσκο μας με νέες γεύσεις, να αντιμετωπίσουμε καινούργιες προκλήσεις, να κάνουμε την κάθε χώρα φύλλο και φτερό! 

…Και μέχρι να μάθουμε τι εστι πλανήτης γη, θα ανοίξει το μυαλό μας, θα χαιρετήσουμε τον καινούργιο εαυτό μας, θα έχουμε αποφασίσει ποια χώρα μας ταιριάζει περισσότερο και θα έχει πια άλλο νόημα η ζωή μας!


Και καλό μας ταξίδι λοιπόν!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ShareThis