Παρασκευή, 3 Φεβρουαρίου 2017

αυτό το τραγούδι είναι δικό μας

Ότι και να γίνει, όπου κι αν βρισκόμαστε, όσα χρόνια κι αν περάσουν.. αυτό το τραγούδι είναι δικό μας.

Είναι κάποια τραγούδια που θα μας στοιχειώνουν μια ζωή.. είναι τα τραγούδια που δεν θα ξεπεράσουμε ποτέ… είναι αυτά τα τραγούδια που μας αναστατώνουν.

Έχει συμβεί σε όλους μας, το ακούμε σε ανύποπτο χρόνο στο αυτοκίνητο, μπαίνοντας ανέμελα στο περίπτερο για να πάρουμε τσιγάρα, το βάζει ακόμα και η γειτόνισσα στη διαπασών λες και ξέρει κάτι.

Είναι κάτι τραγούδια που φέρνουν εικόνες στο μυαλό, αρώματα και γεύσεις… χωρίς να το έχουμε προβλέψει αυτό το τραγούδι γράφτηκε λες και ήτανε για εμάς… και έγινε δικό μας τη στιγμή που με κοίταξες όταν έπαιζε τυχαία στο ραδιόφωνο, ή τι στιγμή που μου είπες «αφιερωμένο»… έχει τη δυναμική που εμείς του δώσαμε, έχει μέσα το δικό μας συναίσθημα και μας ενώνει με ένα μοναδικό τρόπο.

Η ζωή κυλάει και τα τραγούδια στο ραδιόφωνο αλλάζουν, οι στιγμές στη ζωή μας αλλάζουν, οι άνθρωποι γύρω μας αλλάζουν όμως σου λέω… είναι κάτι τραγούδια που δεν θα ξεπεράσουμε ποτέ.

Ότι και να γίνει, όπου και αν βρισκόμαστε, όσα χρόνια κι αν περάσουν.. αυτό το τραγούδι είναι δικό μας, και αυτό δεν μπορεί να το αλλάξει κανείς… 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ShareThis