Κυριακή, 1 Ιανουαρίου 2017

η δύναμη της αυθεντικότητας

Καλή χρονιά και καλό νέο έτος! Θα μοιραστώ μαζί σας ένα απόσπασμα από ένα βιβλίο που μου άλλαξε τη ζωή. Το σημαντικότερο δώρο που μπορούμε να κάνουμε στον εαυτό μας είναι να ζούμε αληθινά και με αυθεντικότητα. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να δουλέψουμε λίγο μαζί του, να τον γνωρίσουμε καλύτερα και να τον αγαπήσουμε για αυτό που είναι!

«Το πιο σημαντικό δώρο που μπορούμε να κάνουμε στον εαυτό μας είναι να δεσμευτούμε ότι θα ζήσουμε τη ζωή που είναι για εμάς αυθεντική. Όμως, για να είμαστε ειλικρινείς με τον εαυτό μας, πρέπει να παραδεχθούμε πως αυτό δεν είναι εύκολη υπόθεση.
Πρέπει να απελευθερωθούμε από όλα τα απατηλά θέλγητρα της κοινωνίας και να ζήσουμε τη ζωή μας με τους δικούς μας όρους, ακολουθώντας τις δικές μας αξίες και συμβαδίζοντας με τα αρχικά μας όνειρα. Πρέπει να αφυπνίσουμε τον κρυφό εαυτό μας, να εξερευνήσουμε τις άρρητες βαθιά κρυμμένες ελπίδες, επιθυμίες δυνάμεις και αδυναμίες μας που μας κάνουν να είμαστε αυτό που είμαστε, πρέπει να καταλάβουμε από που ξεκινήσαμε και που πηγαίνουμε.
Κάθε απόφαση που παίρνουμε, κάθε βήμα που κάνουμε, πρέπει να εμπνέεται από τη δέσμευσή μας να ζήσουμε μια ζωή που θα είναι τίμια και αυθεντική απέναντι στον εαυτό μας και μόνο. Και καθώς προχωρούμε, είναι σίγουρο ότι θα γνωρίσουμε ευτυχία πολύ μεγαλύτερη από όση είχαμε ποτέ μας φανταστεί.»

Από το βιβλίο Tα μυστικά του μοναχού που πούλησε τη FERRARI του

Λοιπόν, αυτό σας εύχομαι για το νέο έτος, εκτός από την υγειά που είναι το πολυτιμότερο αγαθό, σας εύχομαι να ζήσετε τη ζωή που για εσάς είναι αυθεντική και αληθινή!


ΥΣΤ : Μόνο Αγάπη :)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ShareThis