Παρασκευή, 30 Δεκεμβρίου 2016

κάθε χρόνο και καλύτεροι!

Να φύγεις και να πάρεις μαζί και τα συντρίμμια σου! Να πάρεις μαζί τα δάκρυα που χύσαμε παρέα, τις μελαγχολικές βραδιές που έληξαν μοιραία, τα νάζια και τα χάδια σου γιατί από τώρα και να πάει δεν ξεγελιόμαστε! Να πάρεις μαζί και τα σκουπίδια που μας άφησες, τις ανασφάλειες που μας γέμισες, τα γεμάτα φεγγάρια που μόνο ένταση προκάλεσαν, ότι μας πλήγωσε πολύ να το πάρεις μαζί σου!

Θέλω ο νέος χρόνος να μπει με θετικότητα, να γεμίσουν λευκό οι καρδιές μας και να χαμογελάσει η ψυχούλα μας! Να γίνουν όλα μαγικά σαν ιστορία σε ένα παραμύθι με happy end… και αν τα παραλέω, θα πω πως, θέλω απλά ο νέος χρόνος να είναι καλύτερος!

Αν το καλοσκεφτείς μας αξίζει μια καλή χρονιά, γιατί τα τελευταία χρόνια έτσι όπως έγινε η ζωή, η ρουτίνα, και έτσι όπως τρέχουν οι απαιτήσεις, δεν είναι εύκολο να τα βγάλεις πέρα. Και εμείς καταφέραμε να ξεχωρίσουμε μέσα από τις τρικυμίες και να κάνουμε τη δική μας προσωπική επιτυχία. Ο καθένας μας έκανε την δική του προσωπική επιτυχία έστω κι αν αυτό σημαίνει πως μπήκε το πιο μικρό λιθαράκι για το πιο μεγάλο όνειρο…

Όπως κάθε χρόνο τέτοια μέρα λοιπόν αναθεώρησε, βάλε στόχους και κυνήγα κάθε σου θέλω, άρπαξε το άπιαστο και ζήσε το στο μέγιστο! Δώσε υπόσχεση στον εαυτό σου, πως όλα αυτά που θα πάρει μαζί του ο παλιός ο χρόνος θα τα διαγράψεις στα αλήθεια, και του χρόνου τέτοια μέρα το 2017 θα έχει περισσότερα να σου αφήσει αντί να σου πάρει στο φεύγα!

Μέσα από τις δυσκολίες αναγεννηθήκαμε, δημιουργήσαμε, αποφασίσαμε, και γίναμε καλύτεροι άνθρωποι! Σαν έτοιμοι από καιρό σαν θαρραλέοι αποχαιρετάμε το 2016 και δίνουμε υπόσχεση στον ίδιο μας τον εαυτό, κάθε χρόνο και καλύτεροι! 

ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΧΡΟΝΙΑ ΛΟΙΠΟΝ 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ShareThis