Τρίτη, 15 Νοεμβρίου 2016

Απόψε πίνουμε στην υγειά των πρώην μας!

Υπάρχει πάντα ένας πρώην που σε μισεί με όλη του τη δύναμη, και ένας που σε αγαπάει αληθινά και θέλει το καλό σου! Σήμερα πίνουμε στην υγειά των πρώην μας! Έτσι για να θυμηθούμε τι ζήσαμε και να εκτιμήσουμε το που βρισκόμαστε σήμερα!

Στην υγειά αυτών που μας παράτησαν και σε αυτούς που παρατήσαμε! Στη υγειά αυτών που μας έκαναν να χτυπιόμαστε στα πατώματα και σε αυτούς που καταστρέψαμε! Στη υγειά όσων μας λάτρεψαν και όσων λατρέψαμε! Απόψε πίνουμε για εσάς! Απόψε η βραδιά είναι αφιερωμένη!

Θα μου πεις γιατί? Είναι πολύ απλό. Ένα ευχαριστώ σας το χρωστάμε ρε παιδί μου, γιατί έγινε ότι έγινε, για να βρισκόμαστε σήμερα στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε πως τελικά είμαστε ευτυχισμένες! Και χωρίς εσάς.

Η ζωή είναι ένα πάζλ και κάθε πρώην είναι και ένα κομμάτι του. Κάθε κομμάτι και μια εμπειρία, κάθε εμπειρία και συναισθήματα. Δάκρυα, ηδονή, θυμός, απόλαυση, ζήλεια, ανασφάλεια και ενθουσιασμός είναι ένας φαύλος κύκλος που δεν έχει τελειωμό. Και όποιο συναίσθημα επικρατήσει, τέτοια εξέλιξη θα είχε η σχέση… για να χωρίσαμε μάλλον δεν θα ήτανε καλό… δεν θα ήταν αρκετό!

Ότι μου έδωσες όμως και ότι έμαθα από σένα, τώρα πια έχει ουσία! Με έκανες καλύτερο άνθρωπο!  Τώρα πια προσέχω τον εαυτό μου, και ξέρω να δίνω αληθινά. Κρατάω τα θετικά σου και πάω μπροστά! Ότι νιώσαμε δεν πήγε χαμένο, ωρίμασε, εξελίχθηκε και με βοήθησε να πάω παρακάτω!

Όλα αυτά τα δάκρυα, με έκαναν πιο δυνατή, όλος αυτός ο ενθουσιασμός με έμαθε να μην περιμένω πολλά απ’ τους ανθρώπους και όλες αυτές τις ανασφάλειες τις κοίμισα και πάλι βαθιά γιατί δεν τις έχω ανάγκη πια.

Στην υγειά σου λοιπόν, και ευχαριστώ για όσα ζήσαμε, γιατί χάρις σε σένα, συμπληρώνεται το παζλ της ζωή μου με σχέσεις και ανθρώπους καθαρούς, αληθινούς και υπέροχους! Γιατί έμαθα πια…


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ShareThis