Δευτέρα, 14 Νοεμβρίου 2016

«Είμαι καλά, αξίζω»

«Είμαι καλά, αξίζω». Αυτές είναι οι λέξεις που πρέπει να λέμε στον εαυτό μας κάθε πρωί μόλις ξυπνήσουμε, κάθε φορά που βλέπουμε τη μορφή μας στον καθρέφτη, κάθε φορά που κάτι μας αναστατώνει, κάθε βράδι πριν παραδοθούμε στην αγκαλιά του Μορφέα.

Τρεις λέξεις εύκολες, λιτές και γεμάτες ουσία. Δεν υπερβάλλω, ούτε τα παραλέω. Αυτός είναι ένας πολύ εύκολος τρόπος να αυξήσουμε την αυτοπεποίθησή μας, να δυναμώσουμε το μέσα μας, να δώσουμε οξυγόνο στο κουρασμένο μυαλό μας.

Όλοι περνάμε φάσεις που πολύ απλά τίποτα δεν πάει καλά, τίποτα δεν μας δίνει ελπίδα για την επόμενη μέρα, και νιώθουμε πως κάτι λείπει. Ένας φίλος? Ένας σύντροφος? Το επόμενο επαγγελματικό βήμα? Κάτι είναι ρε παιδί μου που λείπει! Γιατί πρέπει να τα παρατάμε? 

Γιατί πρέπει να καθόμαστε και το μόνο που να κάνουμε είναι να μιλάμε για αυτό το κάτι που λείπει από τη ζωή μας… όσο πιο πολύ το συζητάμε, δεν θα μας κάνει τι χάρη να έρθει ποτέ!

Αντί να καθόμαστε και να γκρινιάζουμε για αυτά που πάνε λάθος, ας δώσουμε έμφαση σε αυτά που πάνε σωστά, ας κάνουμε την αυτοκριτική μας και να δυναμώσουμε την αυτοπεποίθησή μας! «Είμαι καλά, αξίζω», αυτή τη φράση πρέπει να υιοθετήσουμε και να χρησιμοποιούμε όσες περισσότερες φορές γίνεται! Γιατί μας δίνει περισσότερη δύναμη απ’ όσο φαντάζεσαι! 

Ναι! Οι λέξεις έχουν τεράστια δύναμη… πότε θα το καταλάβουμε επιτέλους…

Μόνο και μόνο με αυτό τον απλό τρόπο, αναγεννιέσαι, πιστεύεις στον εαυτό σου, και ελκύεις αυτό που θέλεις, γιατί πολύ απλά το θέλεις περισσότερο από πριν….

Τρεις λέξεις κάνουν τη διαφορά λοιπόν... «Είμαι καλά, αξίζω!»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ShareThis