Δευτέρα, 10 Οκτωβρίου 2016

Τελικά από πότε το κέρασμα σε παντρεμένη θεωρείται απιστία?

Ένα κέρασμα στην παντρεμένη φίλη μου! Φωνάζω! Και κρατάω το cosmopolitan στο ένα χέρι και το τσιγάρο στο άλλο. Θα μου πεις πολύ sex and the city βλέπεις... ε ναι λοιπόν, η σειρά που μας έκανε γυναίκες θα μπορούσε να σας κάνει και εσάς περισσότερο άντρες. Γιατί η δικιά μου είναι ακόμα εκεί και δεν την κέρασε κανείς!

Τελικά από πότε το κέρασμα σε παντρεμένη θεωρείται απιστία?

Το γράφει στο κούτελό της, το βλέπω και εγώ «είμαι παντρεμένη με τεράστια μαύρα γράμματα italic και bold» αυτό δε σημαίνει όμως ότι δεν έχει την ανάγκη από ένα ευγενέστατο κομπλιμέντο. Το ότι αν συνεχίσεις θα φας παντόφλα από όλη την παρέα εννοείτε, αλλά μέχρι να φτάσουμε σε αυτό το σημείο συνέχισε εσύ...

Ένα φλερτ από κάποιον ευγενικό και γοητευτικό άγνωστο πάντα κάνει καλό στην αυτοπεποίθηση μια γυναίκας! Ένα χαμόγελο από μακριά, ένα «γειά σου τι κάνεις», ακόμη και το κλασικό «νομίζω σε ξέρω από κάπου» θα την κάνουν αμέσως να νιώσει και πάλι 18! Θα αναπτερώσουν το ηθικό της και θα κάνουν το χαμόγελό της λαμπερό! Φυσικά μιλάμε πάντα για μια γυναίκα που βρίσκεται σε έναν ευτυχισμένο γάμο και μια υγιής σχέση με τον σύντροφό της, αυτή η γυναίκα λοιπόν δέχεται το φλερτ σαν μια χαρούμενη και διασκεδαστική διαδικασία!

Σύμφωνα με έρευνες που έγιναν από το Πανεπιστήμιο του Ιλινόις, οι άνθρωποι φλερτάρουν ακόμα και αν βρίσκονται σε δέσμευση και το κάνουν για πολλούς λόγους.
Πρώτος και βασικότερος λόγος είναι η απόλαυση όταν ένας άνθρωπος δείχνει ενδιαφέρον. Ειδικά για όσους δεν απολαμβάνουν αυτή τη σημασία μέσα στην καθημερινότητά τους, η ανάγκη να νιώσουν καλά μέσα από το φλερτ μεγαλώνει. Οι γυναίκες αισθάνονται πιο όμορφες και ποθητές, οι άντρες πιο γοητευτικοί και δυναμικοί.

Δε λέω πως μια παντρεμένη χρειάζεται φλερτ για να αναζωογονηθεί, το μόνο που λέω είναι ότι λίγο φλερτ  ακόμη και σε αυτή την περίπτωση δεν είναι κακό για κανένα! Αντιθέτως! Όταν μια γυναίκα είναι ευτυχισμένη στο γάμο της, βλέπει το φλερτ καθαρά σαν επιβεβαίωση και την κάνει χαρούμενη το γεγονός ότι ακόμη «περνά η μπογιά της». Η καλή ψυχολογία που της δημιουργεί το φλερτ, τονώνει το σεξαπίλ της και μπορεί μάλιστα να απογειώσει την σεξουαλική ζωή με τον σύντροφό της!  

Λοιπόν, σε ποιον δεν αρέσει ένα αθώο φλερτ? Φλέρταρε, κέρασε την ένα ποτό, και κάνε cheers στην υγεία του δικού της! Μέχρι εκεί όμως μην το παρακάνεις... Ένα κερνάμε τις παντρεμένες. Μετά συνεχίζεις να μπεκροπίνεις με τους δικούς σου. Kαι εμείς φυσικά θα σε κουτσομπολεύουμε! Χαχα! Αντε στη υγειά σου! …cheers!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ShareThis