Τρίτη, 4 Οκτωβρίου 2016

από εδώ και πέρα θα με αγαπάω περισσότερο

Από εδώ και πέρα θέλω να χαμογελώ. Θέλω να κάνω παρέα με ανθρώπους που έχουν ουσία. Θέλω να συναναστρέφομαι με άτομα που δεν φοβούνται να ζήσουν τη ζωή τους και δεν αρνούνται να δώσουν απλόχερα την θετικότητά τους. Θέλω να μιλάω με ανθρώπους που έχουν να πουν μόνο αλήθειες. Και να μοιραστούν μαζί μου ιστορίες που θα μου κάνουν μόνο καλό.

Βαρέθηκα τους δήθεν με της σκοπιμότητές τους. Με κούρασαν οι κυκλοθυμικοί με τις συμπεριφορές τους. Δεν έχω άλλη υπομονή με αυτούς που κάνουν απερίσκεπτα νάζια και ανούσια γλυκά ματάκια. Δεν αντέχω αυτούς που πληγώνουν ανελέητα και δε λένε μια συγνώμη μετά. Με κούρασαν οι εγωιστές και οι ξερόλες.

Από εδώ και πέρα θέλω ειλικρίνεια. Θέλω ανθρώπους που ξέρουν να εκτιμούν και να σέβονται. Θέλω ανθρώπους που να είναι καλοί, και ευγενικοί γιατί η ευγένεια, όπως μας έμαθαν είναι αρετή, και η καλοσύνη δείχνει το μεγαλείο της ψυχής. Θέλω ανθρώπους που να δίνουν αγκαλιές, γιατί η αγκαλιά είναι σαν φάρμακό. Θέλω ανθρώπους που με ένα χαμόγελό τους σε κάνουν να ξεχνάς έστω για μια στιγμή το πρόβλημα σου.

Τα χρόνια περνούν και οι άνθρωποι πάνε και έρχονται. Θέλω να μένουν όμως αυτοί που έχουν μέσα τους αξίες. Ήθος, αξιοπρέπεια και αγάπη.

Από εδώ και πέρα θα χαμογελώ. Και θα με αγαπάω περισσότερο. Γιατί τα χρόνια περνούν και αν δεν προσέχουμε εμείς τον εαυτό μας, δεν θα το κάνει κανείς για εμάς.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ShareThis