Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2016

Η ζωή είναι γένους θηλυκού!

Η ζωή είναι γένους θηλυκού! Να της φέρεσαι λοιπόν όπως της αξίζει! Να την αγαπάς και να ρουφάς το κάθε της λεπτό! Να την νιώθεις και να της δίνεις ευκαιρίες να σου δείξει τον καλύτερό της εαυτό! Μην την ταλαιπωρείς, ούτε να την κουράζεις αντιθέτως να την ξεκουράζεις εκεί που πρέπει, και να τις φέρεσαι σωστά.

Φίλε σου λέω, ξανθιά η μελαχρινή, κοντή ή ψηλή, λεπτή ή με καμπύλες ζήσε τη δική του ζωή όπως την προτιμάς! Άλλαξέ της τα φώτα, φόρεσε της ένα χαμόγελο και αγάπησε την!

Θέλει αγάπη για να αποδώσει, χάδια για να χαλαρώσει και δύναμη για να πάει μπροστά! Ξέρει τα όνειρά σου, και σου εμφανίζει τα κατάλληλα εμπόδια για να σε διδάξει πριν φτάσεις εκεί. Θέλει να παλέψεις με τους εχθρούς σου και να μοχθήσεις για τους φίλους σου!

Θέλει να έχεις πάθος και τρέλα για να την αντέξεις… αφού σου λέω είναι γένους θηλυκού! Δεν δέχεται τη θλίψη και την μιζέρια για απάντηση σε κάθε σου πρόβλημα. Δεν θέλει την βαρεμάρα και τον αρνητισμό στα σχέδιά της, θέλει αισιοδοξία, χαρά και πείσμα!

Θα σε τσακίσει, θα σε νευριάσει θα σε απογοητεύσει και θα σε πειράξει αλλά εσύ στάσου στο ύψος σου! Μην τα παρατάς, δείξε της ότι καλύτερο έχεις, έχε πίστη σε αυτήν, και μην την προδώσεις ποτέ, γιατί σου λέω πως δεν θα χάσεις!

Η ζωή είναι γένους θηλυκού! 

Είναι ένα κάδρο με την ωραιότερη φωτογραφία, είναι ένα λουλούδι με τα ωραιότερα πέταλα και μια πεταλούδα με τα πιο πολύχρωμα φτερά! Είναι ο ομορφότερος πίνακας, στο ακριβότερο μουσείο, είναι η ιστορία σου και είναι πολύτιμη.

Είναι η ζωή σου, και είναι γένους θηλυκού! Αγάπησέ την!Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ShareThis