Τετάρτη, 7 Σεπτεμβρίου 2016

ο άνθρωπος σου δεν είναι το δεδομένο σου!

Πρέπει να απολαμβάνεις τον άνθρωπό σου! Να τον θαυμάζεις, να τον φροντίζεις να τον εμψυχώνεις και να τον χαίρεσαι! Δεν είναι αυτός ο λόγος άλλωστε που βρισκόμαστε σε μια σχέση, σε ένα γάμο?

Έχουμε χάσει λίγο το νόημα τελευταία, βουτηγμένοι σε μια ανούσια ρουτίνα με το κινητό στο ένα χέρι και το tablet στο άλλο, έχουμε ξεχάσει πως είναι να κρατάμε το χέρι του συντρόφου μας και βολτάρουμε όπως παλιά. Έχουμε ξεχάσει πως είναι να μιλάμε ο ένας στη γλώσσα του άλλου, να επικοινωνούμε, ή ακόμη και να σκάμε ένα χαμογελάκι στη θέση του «είσαι καλά?». Και χωρίς να το καταλάβουμε μέσα στη δεδομένη μας ρουτίνα κάνουμε δεδομένο και τον άνθρωπό μας, και κάπου εδώ είναι που τα παρατάμε γιατί όλα είναι σίγουρα…

Εμ δεν είναι!

Τον άνθρωπό σου να τον κάνεις να γελά, να τον ενθαρρύνεις και να τον γοητεύεις! Να τον συμβουλεύεσαι να τον εκτιμάς και να του έχεις εμπιστοσύνη! Να παλεύεις για αυτόν κάθε μέρα, και να τον αγαπάς ακόμη περισσότερο! Είναι τόσο απλό αυτό που καλούμαστε να κάνουμε και να νιώσουμε, αγάπη για το άλλο μας μισό! Και  να ξέρεις, ότι δίνεις… παίρνεις!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ShareThis