Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2016

ευτυχισμένος απο επιλογή!

Όλοι έχουμε περάσει περιόδους που βλέπουμε το ποτήρι μισοάδειο και άλλες μισογεμάτο. Ε λοιπόν, υπάρχει τρόπος να βλέπουμε πάντα το ποτήρι μισογεμάτο, γιατί  ευτυχισμένος δε γεννιέσαι, γίνεσαι! Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να το επιλέξεις!

Μερικοί νομίζουν ότι επειδή δεν ήταν ποτέ αισιόδοξοι, δεν μπορούν να γίνουν, η αισιοδοξία όμως θέλει τρόπο! Ήρθε η ώρα και η στιγμή να αναθεωρήσεις και να γίνεις και εσύ... κατ’ επιλογή ευτυχισμένος!

Ρίξτε μια ματιά και...άλλαξε τρόπο ζωής!

Οι ευτυχισμένοι…

1. Ζουν το τώρα, αδιαφορώντας για το μέλλον: Τι πρέπει να κάνεις? Να σταματήσεις να αγχώνεσαι και να απολαμβάνεις την κάθε σου στιγμή με ένα χαμόγελο. Ζήσε το τώρα, απόλαυσε τη στιγμή!

2. Υποστηρίζουν τη γνώμη τους: Με άλλα λόγια πρέπει να έχεις πίστη στον εαυτό σου και σε όσα εσύ πιστεύεις. Μην ξεχνάς να κλείνεις την πόρτα σε κάθε κακοπροαίρετο σχόλιο που σου χαλάει τη διάθεση.

3. Έχουν συνειδητοποιήσει πως η ζωή είναι μικρή: Έχουν πιάσει το νόημα πως δεν πρέπει να αναλώνονται σε μικροπράγματα. Η ζωή είναι μικρή. Ό,τι σε στεναχωρεί, αργά ή γρήγορα θα αποτελεί παρελθόν. Τι λες, δεν είναι ώρα να σκεφτείς και εσύ έτσι?

4. Ονειρεύονται άνευ ορίων: Και αν δεν πραγματοποιηθούν όλα, δεν έγινε και κάτι. Αρκεί που τα σκέφτηκες και τα προσπάθησες. Τα όνειρα, μας γεμίζουν αισιοδοξία και αξίζουν μια θέση στο... καθημερινό μας πρόγραμμα. Δεν σταματάμε να ονειρευόμαστε! Ποτέ!

5. Είναι της άποψης πως κάθε εμπόδιο είναι για καλό: Η φράση που ακολουθεί κάθε αποτυχία προσπαθώντας να σε παρηγορήσει δεν είναι τυχαία. Ψάξε να βρεις τι καλό έμαθες από όλο αυτό και χαμογέλα ξανά. Τίποτα δε γίνεται τυχαία.ΥΣΤ: "Η γη είναι γεμάτη απο όμορφα πράγματα. Είμαι βέβαιος πως μπορούμε να ζήσουμε ευτυχισμένοι σαν βασιλιάδες"
                                                                                           Ρόμπερτ Λούις Στίβενσον

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ShareThis