Δευτέρα, 19 Σεπτεμβρίου 2016

τα αυθόρμητα είναι τα αγαπημένα μου!

Τα αυθόρμητα είναι και τα πιο ωραία! Τα αυθόρμητα αστεία, τα αυθόρμητα φιλιά, οι αυθόρμητες αγκαλιές και τα αυθόρμητα σ΄ αγαπώ! Τι μας συμβαίνει και θέλουμε να τα βάζουμε όλα σε πρόγραμμα?

Εμείς οι γυναίκες το έχουμε με την οργάνωση και τον προγραμματισμό. Όλα στην ώρα τους και με το ρολόι! Τι γίνεται όμως με τις στιγμές που τα πράγματα δεν πάνε όπως τα υπολογίζαμε?

…Θυμός, νεύρα, άγχος και αγωνία για το πότε θα γίνουν τα πράγματα όπως ακριβώς τα θέλουμε!

Καμιά φορά όταν ζητάς κάτι πολύ, το απωθείς. Το διώχνεις μακριά και προκαλείς στον εαυτό σου (άθελά σου βέβαια) μια αρνητική εμμονή που φέρνει τα αντίθετα αποτελέσματα! 

Βάζοντας τα πράγματα σε πρόγραμμα, βάζεις και το υποσυνείδητο σου σε αυτή την κατάσταση και χωρίς να το θέλεις, αν τα πράγματα έρθουν αλλιώς, το μυαλό σου δύσκολα δέχεται αυτή την αλλαγή, με αποτέλεσμα να μην δίνει καν την ευκαιρία στην άλλη εκδοχή να πάει καλά. Με λίγα λόγια αν δεν πάνε όλα όπως τα είχες προγραμματίσει, χωρίς να το θέλεις δεν θα πάει τίποτα καλά.

Αντιθέτως αν δεν έχουμε πολλές προσδοκίες και προγραμματισμό είμαστε και έτοιμοι να αντιμετωπίζουμε τα πάντα, τα αρνητικά και τα θετικά που έρχονται στη ζωή μας με τον ίδιο ακριβώς τρόπο!

Αν σταματήσουμε να ελέγχουμε και να προγραμματίζουμε τα πάντα, θα φύγει και ένα βάρος από πάνω μας! Ας δοκιμάσουμε λοιπόν, να γίνουμε πιο αυθόρμητοί, πιο χαλαροί και να σταματήσουμε να βάζουμε τα πάντα στο εβδομαδιαίο μας ημερολόγιο!

Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν το περιμένεις, όπως λέει και ο Τερζής. Αν χαλαρώσουμε λίγο και αφήσουμε τα πράγματα απλά να κυλήσουν, θα πάνε όλα όπως πρέπει! ΥΣΤ: Εντάξει δε λέω, τα ραντεβού στο κομμωτήριο, στην αισθητικό και στον γυναικολόγο κορίτσια, επιβάλλεται να μπουν σε πρόγραμμα! Χα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ShareThis