Σάββατο, 17 Σεπτεμβρίου 2016

Η αντρίλα μυρίζει απο μακριά

«Σήμερα σε θέλω λίγο παραπάνω». Λέει ο άλλος και πάει, δάγκωσες τη λαμαρίνα. Αλήθεια πόσοι άντρες είναι ικανοί να πουν ακριβώς αυτό που αισθάνονται? Χωρίς αναστολές, χωρίς παιχνίδια και δικαιολογίες... Θα πω πολύ λίγοι, αλλά εύχομαι να είναι περισσότεροι.

Πόσο δύσκολο είναι ειδικά στις μέρες μας κάποιος να είναι ειλικρινής? Οι περισσότεροι κρύβονται πίσω απο μια οθόνη και πληκτρολογούν συναισθήματα, λενε πράγματα που τρέμουν να τα πουν απο κοντά, και στέλνουν εικονίδια που δήθεν σημαίνουν κάτι.

Ρε φίλε, έλα πες το μου απο κοντά! Πρόσωπο με πρόσωπο. Ξέρεις τι σημαίνει αυτό για μια γυναίκα? Κοίταξε με στα μάτια και πες μου τι νιώθεις, τι θέλεις, και γιατί.

«Σήμερα σε θέλω λίγο παραπάνω» λέει ο άλλος, και πέφτει ξερή αυτή. Ετσι είναι οι άντρες, δε φοράνε μάσκες και προσωπεία, φοράνε ένα χαμόγελο και ρισκάρουν. Ρίχνουν την ατάκα και μένουν στην αναμονή!

Αυτοί οι άντρες είναι που σας βγάζουν ασπροπρόσωπους. Για εσάς λέω... τους υπόλοιπους, που εύχομαι να ήσασταν περισσότεροι απ’ όσοι είστε.

Δε λέω, μην πεις μόνο τα καλά απο κοντά, πες και τα άσχημα. Εκείνα που δεν τολμάς να τα πεις πρόσωπο με πρόσωπο. Εκείνα  που θα ένιωθες πολύ βολικά να τα πεις με ένα μήνυμα στο κινητό, ή με ένα emoji!

Εμείς θέλουμε να τα ακούμε όλα απο κοντά. Το θέμα είναι η ειλικρίνεια, και η αντρίλα. Να ξέρεις, μυρίζει η αντρίλα, απο μακριά. Μη μασάς. 

Τελικά η γυναίκα είναι πολυ πιο εύκολή απ ότι νομίζατε. Όχι στο κρεβάτι. Στο τι θέλει. Θέλει να ακούει το πως νιώθεις. Θέλει να συζητά. Να μπορεί να σε καταλαβαίνει και να σου δίνει αυτό που θες. Η αυτό που δε θες. Το μόνο που έχεις είναι απλά να ρίξεις την ατάκα!

Και να ξέρεις, στις λέξεις και στο σεξ δεν έχει περιορισμούς, feel free και πες το! Θα νιώσεις και εσύ καλύτερα!

ΥΣΤ: Οι λέξεις που βγαίνουν απο το στόμα σας να είναι με ευγένεια και σεβασμό παρακαλώ. Αυτό.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ShareThis