Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου 2016

για να την κρατήσεις...

Δεν χρειάζεται πολυτέλειες η αγάπη μάτια μου. Μόνο εμένα και εσένα. Δεν θέλει ακριβά δώρα ξενοδοχεία και κοσμήματα, θέλει ζεστές αγκαλιές καυτά φιλιά και πάθος. Θέλει μια φλόγα που δεν θα σβήσει ποτέ, θέλει να νοιάζεσαι και να μοιράζεσαι.

Χρειάζεται δουλειά η σχέση μάτια μου, να θυσιάζεις και να έχεις τρόπους. Να είσαι ευγενικός και να  καταλαβαίνεις.

Οι περισσότεροι που είναι σε μια σχέση καταλήγουν να επαναπαύονται να νιώθουν σιγουριά και σταματούν τις προσπάθειες. Και ερωτώ: Πως γίνεται εκείνο που κάποτε διεκδικούσες, ξαφνικά να μη σε ενδιαφέρει?  Ή τουλάχιστον έτσι να δείχνεις…

Λοιπόν έχω να σου πω, πως υπάρχουν πολλοί τρόποι να δείξεις το ενδιαφέρον σου σε μια γυναίκα, και surprise surprise είναι πολύ πιο απλοί απ’ αυτούς που σκέφτεται το ανδρικό σου μυαλουδάκι!

Πες μια καλημέρα το πρωί γεμάτη θετική ενέργει και χαμόγελο! Κάνε τον άνθρωπο σου να σε σκέφτεται στο αυτοκίνητο, στο γραφείο στους διαδρόμους και να περιμένει πως και πως ένα βλέμμα σου! Στείλε ένα μήνυμα σε ανύποπτο χρόνο και πες της πόσο πολύ την θες, πόσο πολύ την σκέφτεσαι ή ρώτα ρε παιδί μου τι θα φάει το μεσημέρι! Φρόντισε όταν την δεις το βράδι να την κεράσεις εκτός από ένα υπέροχο δείπνο και πολλά φιλιά… παντού…

Αυτά τα πράγματα δεν τα κάνεις καθημερινά! Τα κάνεις μια φορά… και μετράνε για μέρες… και μετά ξανά απ’ την αρχή, και μετράνε και πάλι για μέρες… και έτσι κρατάς όχι μόνο τη φλόγα της σχέσης σου αναμμένη αλλά κρατάς και το κορίτσι σου «ξαναμμένο»!

Πόσο δύσκολο είναι αυτό να το συλλάβει ένα ανδρικό μυαλό? Συγνώμη κιόλας αλλά… μπορείτε και περισσότερα! Σας έχουμε εμπιστοσύνη και περιμένουμε κάποια πράγματα από εσάς. Απλά και καθημερινά. Λιτά και γεμάτα ουσία.


Δεν χρειάζεται πολυτέλειες η αγάπη μάτια μου. Μόνο εμένα και εσένα. Μαζί.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ShareThis