Τρίτη, 13 Σεπτεμβρίου 2016

στις αποφάσεις μας πρέπει να είμαστε μαγκάκια!

Στις αποφάσεις μας πρέπει να είμαστε μαγκάκια! Υπάρχουν κάποιες αποφάσεις που καλούμαστε να πάρουμε που είναι πολύ σημαντικές. Ανάμεσα στο δίλλημα που μας καίει τα σωθικά, ανάμεσα στο ναι ή το όχι, κρύβεται μια απόφαση που καθιερώνει τον ίδιο μας τον εαυτό. Και όσο το σχοινί γέρνει απ’ την μια, τόσο γέρνει και απ’ την άλλη. Ψάχνουμε μια απάντηση που θα είναι πρωταγωνίστρια στην υπόλοιπη ζωή μας και απο εδώ και πέρα ότι και αν κάνουμε είναι αποτέλεσμα αυτής της απόφασης.

Είναι δύσκολο, πολύ. Να σου πω όμως κάτι? Στις αποφάσεις μας πρέπει να είμαστε μαγκάκια!

Να είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τις συνέπειες και να αντέξουμε το αποτέλεσμα! Να έχουμε υπόψη πως κάποτε, σε ανύποπτο χρόνο, μπορεί και να το μετανιώσουμε, αλλά να μη πτοούμαστε, γιατί τώρα, στο παρόν, η απόφαση επάρθει! Και είναι η καλύτερη απόφαση που θα μπορούσαμε να πάρουμε!

Στα ναι και στα όχι μας πρέπει να είμαστε μαγκάκια! Και χωρίς δεύτερη σκέψη να γυρνάμε σελίδα. Και αν έρθει η στιγμή που θα διερωτηθείς αν έκανες σωστά... μη φοβάσαι ο χρόνος όλα τα δείχνει. Και να ξέρεις πως αν είναι να γίνει κάτι σε  αυτή τη ζωή, θα γίνει… όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή...
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ShareThis