Δευτέρα, 12 Σεπτεμβρίου 2016

τέτοιες φιλίες θέλουμε όλοι!

Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που είμαστε τυχεροί που τους έχουμε στη ζωή μας! Και το σημαντικότερο, τα συναισθήματα μεταξύ μας είναι αμοιβαία! Εκτίμηση, σεβασμός και θαυμασμός, έτσι κι αλλιώς αυτά είναι τα βασικά συστατικά για μια φιλία που κρατάει μια ζωή!

Λοιπόν ένα τέτοιο φίλο δε θέλεις να τον χάσεις με τίποτα!

Είναι ο φίλος που θα σου τρίψει το λάθος στα μούτρα, που θα σου ανοίξει τα μάτια και θα σου χαλάσει ή θα σου φτιάξει τη διάθεση με τον ίδιο απλό τρόπο. Είναι ο φίλος που θα σε προβληματίσει και όχι να σε κρίνει, εκείνος που είναι εκεί όταν ο κόσμος σου όλος χάνεται, και είναι έτοιμος να σε αρπάξει από το χέρι για να σε φέρει και πάλι στην επιφάνεια. Είναι αυτός που θα σε αγκαλιάσει και θα σου πει πως δεν πειράζει, η ζωή συνεχίζετε και παρόλο που αλλάζουν όλα, αυτός θα είναι ακόμα εδώ. Είναι ο φίλος που με ένα μαγικό ραβδάκι θα καταφέρει να ξεμπλέξει αυτό τον κόμπο που νιώθεις στο στήθος. Ο φίλος που σου λέει πως όποια απόφαση και να πάρεις… «εγώ είμαι μαζί σου»!

Ένας καφές μπορεί να μετατραπεί σε κρασάκι και ένα γέλιο σε μαύρο δάκρυ γιατί κάποιος απ’ τους δύο θυμήθηκε τα δικά του.  Αυτή η σχέση δεν αλλοιώνεται στον χρόνο και δεν φθείρεται για κανένα λόγο! Μπορεί να μην είναι καθημερινής φύσεως σχέση, είναι όμως σχέση ουσίας! Η χημεία είναι τόσο έντονη και η επικοινωνία τόσο άμεση που μια λέξη που θα πει μπορεί να αλλάξει τον κόσμο σου όλο! Αναλύσεις και ξεκαθαρίσματα, εξισώσεις με αναπάντητα ερωτήματα συντροφεύουν τον καφέ και το τσιγάρο, και μέχρι να βρεθούν οι απαντήσεις… κανείς δεν πάει πουθενά!

Είναι ο φίλος που σου δόθηκε σαν δώρο στη ζωή. Αυτός που δεν πρέπει να χάσεις ποτέ. Είναι ο φίλος που αξίζει να του πεις ένα τεράστιο Ευχαριστώ και Σε αγαπώ. Απλά και μόνο γιατί είναι εκεί για σένα… ΠΑΝΤΑ. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ShareThis