Δευτέρα, 29 Αυγούστου 2016

λίγο δράμα για αλλαγή βρε παιδί μου!

«Η λύπη ομορφαίνει επειδή της μοιάζουμε» λέει και ο Ελύτης.

Η αλήθεια είναι πως εμείς η γυναίκες το θέλουμε το δράμα μας. Μια ζωή δίχως δράμα είναι σαν γλυκό χωρίς ζάχαρη! Μη νομίζεις, όλο αυτό δε γίνεται τυχαία! Γίνεται συνειδητά και αμετανόητα για έναν μόνο λόγο: γιατί τα πράγματα έχουν γίνει βαρετά. Και αν τα πράγματα έχουν γίνει βαρετά, πάει χάθηκε η ουσία.

Η γυναίκα προκαλεί την τρικυμία ακριβώς τη στιγμή που τη χρειάζεται. Για λίγη σημασία, λίγη αγάπη, ένα κάτι ρε παιδί μου κάτι διαφορετικό, να σπάσει τη ρουτίνα! Ξέρει πότε θα δημιουργήσει πανικό, είναι ακριβώς τη στιγμή που τα συναισθήματα της φτάνουν στο απόλυτο κενό, και δεν είναι έτοιμη να χάσει το παιχνίδι, να παραιτηθεί. Τότε είναι που έρχεται το δράμα, και πρόσεξε το δράμα έρχεται για να σώσει μια κατάσταση!
Για να πάει μια κατάσταση από το απόλυτο μηδέν στο δέκα, να δοκιμαστεί η σχέση και να αναγκάσει τον εαυτό της να νιώσει κάτι έντονο και πάλι, γιατί τα πράγματα είχαν γίνει βαρετά και ανούσια. Άσε που μετά το δράμα υπάρχει και το καυτό σεξ συμφιλίωσης! 

Στο λέω αληθινά, στη γυναίκα αρέσει λίγο δράμα, και γι αυτό το προκαλεί, ακόμα και τότε όμως να ξέρεις πως πάλι αυτή κινεί τα νήματα και με το δράμα της σου δίνει μια δεύτερη ευκαιρία. Μη την χαραμίσεις!

Και να θυμάσαι, εκεί που τελειώνει «κάτι» μια γυναίκα δεν υπάρχει δράμα. Υπάρχει σιωπή, ηρεμία, αποδοχή.

ΥΣΤ: ένα σου λέω όμως... μη δοκιμάσεις να δημιουργήσεις εσύ το δράμα γιατί το δικό σου δράμα δεν το απολαμβάνουμε καθόλου!Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ShareThis