Τετάρτη, 8 Ιουνίου 2016

Αυτό το καλοκαίρι θα το ζήσουμε αληθινά!

Γιατί τα άλλα τα ζούμε ψεύτικα? Αυτό θα μου πεις τώρα. Αληθινά ρε παιδί μου, με όλη την έννοια της λέξης! Ότι κάνουμε να το ζούμε να το νιώθουμε στα άκρα! Με κάθε αίσθηση, με κάθε συναίσθημα, με κάθε τίμημα! Και από Σεπτέμβριο βλέπουμε… αλλά αυτό το καλοκαίρι υποσχέσου πως δεν θα αφήσεις κανέναν να σου χαλάσει τις διακοπές!

Διακοπές μπορεί να είναι εδώ, μπορεί δίπλα στη θάλασσα, μπορεί να είναι στο σπίτι με το φραπέ στο ένα χέρι και το βιβλίο στο άλλο, μπορεί να είναι σε ένα εξωτικό νησί, η μια ευρωπαϊκή πόλη ή και πάλι για κάποιους διακοπές σημαίνει μπάρμπεκιου στην αυλή με φίλους! Ότι και αν είναι όπως και αν είναι, τις διακοπές αυτό το καλοκαίρι αξίζει να τις ζήσεις αληθινά!

Ίσως αυτό το καλοκαίρι να παντρεύεσαι! Ίσως αυτό το καλοκαίρι να χωρίζεις… ίσως να απολαμβάνεις την εργένική ζωή σου, τα παιδιά σου ή τα εγγόνια σου! Όπως και να έχει δώσε την ευκαιρία στον εαυτό σου να το ζήσει αληθινά!

Και θα δεις τέλος Αυγούστου, όταν όλα αρχίσουν να μπαίνουν ξανά σε μια ρουτίνα, γεύσεις καλοκαιρινές θα σου γαργαλάνε τον ουρανίσκο, λόγια υπέροχα θα σου ψιθυρίζουν στο αυτί, μυρωδιές μοναδικές θα σου ανοίγουν την όρεξη, ξεχωριστές στιγμές θα σου μείνουν αξέχαστές και κάπου εκεί θα σκεφτείς… 

«ευτυχώς αυτό το καλοκαίρι το έζησα αληθινά!» :) Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ShareThis