Πέμπτη, 26 Ιουνίου 2014

παραλία vs σώμα μοντέλου

Παραλία και σώμα μοντέλου, δεν πάνε μαζί! Ποιος θα το φωνάξει δηλαδή να το καταλάβουν όλοι? Εκτός βέβαια και αν είσαι από τους τυχερούς/τις τυχερές που έχουν ένα σώμα μοντέλου, ή εκτός και αν είσαι πραγματικό μοντέλο!

Με ενοχλεί πραγματικά που μαζί με τις ζέστες αρχίζουν και εμφανίζονται δειλά δειλά οι εξαντλητικές δίαιτες και τα άρθρα που σου λένε δήθεν πώς να χάσεις κιλά και να κάνεις μια σέξι εμφάνιση στην παραλία.

Ποιος τους είπε ότι σέξι είναι να χάνεις κιλά?  Και τι σχέση έχουν τα κιλά με την σεξουαλικότητα του ανθρώπου?  Το τι είναι σέξι, και ποιος νιώθει σέξι, είναι θέμα καθαρά προσωπικό!

Το θέμα είναι η αυτοπεποίθηση, και θα ήταν υπέροχο παρά να υπάρχουν τα άρθρα που μας επηρεάζουν και μας γεμίζουν κόμπλεξ,  να υπάρχουν αυτά που μας λένε πώς θα βγούμε στην παραλία με το δικό μας μοναδικό σώμα, τις δικές μας μοναδικές καμπύλες και να νιώθουμε και υπέροχα!!

Ε λοιπόν θα το τολμήσω, και θα πω πως… αν προσπαθείς πολύ να αποκτήσεις σώμα μοντέλου για τις παραλιακές σου εξορμήσεις, αυτό φαίνεται! Και δεν το λέω για καλό.

Καλύτερα να κρατήσεις το δικό σου υπέροχο σώμα, και να βγεις στην  παραλία με αυτοπεποίθηση, και να δεις που τότε κανείς δεν θα προσέξει εάν το σώμα σου δεν είναι τέλειο, πολύ απλά γιατί το κάνεις εσύ να δείχνει τέλειο με την ακοπλεξάριστη φυσιολογική συμπεριφορά σου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ShareThis