Σάββατο, 8 Μαρτίου 2014

οι λόγοι που φέρνουν την γυναίκα στον δρόμο της... αμαρτίας!

Μια γυναίκα μόνο ξέρει να σου πει τους λόγους που μπορεί να κάνει απιστία, γι αυτό προσοχή παρακαλώ μην την πάθεις όπως πολλοί άλλοι…

Μια γυναίκα ξέρει ακριβώς τι νιώθει, πότε το νιώθει και γιατί! Και γι αυτό όταν κάνει απιστία, ξέρει ακριβώς τον λόγο που την έκανε και δεν νιώθει ούτε τύψεις, ούτε ενοχές! Είναι πολλοί οι λόγοι που μια γυναίκα μπορεί να φτάσει σε αυτό το σημείο. Δεν θα τους πούμε όλους, μην μάθετε και όλα τα μυστικά… αλλά θα πούμε τους προφανείς!

ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΟ
Ένας λόγος που κάνει μια γυναίκα άπιστη, είναι όταν νιώθει παραμελημένη. Όταν μια γυναίκα δεν εισπράττει την απαραίτητη σημασία, πολύ απλά θα την ψάξει αλλού. Φυσικά πριν φτάσει σε αυτό το σημείο, εννοείτε ότι εξάντλησε όλα τα περιθώρια στη σχέση της και ο άντρας ως συνήθως δεν πήρε το μήνυμα. Ε με την απιστία θα πάρει το μήνυμα για τα καλά!

ΕΚΔΙΚΗΣΗ
Έκανες εσύ πρώτος την λαδιά? Σε είδε να μουρμουρίζεις με την ωραία μελαχρινή στο μπαράκι? Άσε που μπορεί να καταλάβει πότε της λες ψέματα και πότε αλήθεια! Σε έπιασε να τις λες ψέματα? Σε είδε ακόμα να φλερτάρεις αθώα? Ε ναι, είναι ικανή να κάνει απιστία μόνο και μόνο για εκδίκηση! 

ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ
Σου ξεκαθάρισε από την αρχή της σχέσης ότι είναι άτακτο κορίτσι, ότι δεν θέλει σοβαρές σχέσεις, και ότι δεν θέλει «αγαπώ» και αγκαλίτσες! Γιατί ψάχνεις τώρα να βρεις τον λόγο? Το άτακτο κορίτσι είναι για πάντα άτακτο! Εκτός κι αν βρεις εσύ τον τρόπο να της αλλάξεις μυαλά!

ΛΓΟ ΣΕΞ ΣΤΗΝ ΣΧΕΣΗ
Όταν είναι σεξουαλικά ανικανοποίητη, είναι διατεθειμένη να κάνει τα πάντα! Και δεν το λέω εγώ, το λένε οι ορμόνες της! Την απάντηση στο ερώτημα πόσο καιρό αντέχουν οι γυναίκες χωρίς σεξουαλική επαφή έδωσε ένα Γερμανικό περιοδικό. Σύμφωνα με την έρευνα λοιπόν, το 33% των γυναικών παραδέχτηκε πως απείχε από την ερωτική πράξη για περισσότερα από δυο χρόνια συνεχόμενα, το 41% για περισσότερο από ένα χρόνο και το 27% για περισσότερο από έξι μήνες...Τα αποτελέσματα της αποχής όμως σύμφωνα με τους ειδικούς ήταν περισσότερο από εμφανή. Μετά από τρεις μήνες χωρίς ερωτική επαφή οι γυναίκες απέκτησαν μια εριστική και ανήσυχη συμπεριφορά, μετά από έξι μήνες επέδειξαν ισχυρό στρες και από ένα χρόνο και πάνω πραγματική απελπισία!

ΣΕΞ ΡΟΥΤΙΝΑΣ
Το ίδιο με πιο πάνω ισχύει και όταν το σεξ σε μια σχέση γίνεται ρουτίνα, βαρετό και καθόλου απολαυστικό. Φυσικά και μπορείς να καταλάβεις εάν η γυναίκα σου βαρέθηκε να κάνει σεξ μαζί σου, αναλόγως από την συμπεριφορά της στο σεξ, γι αυτό πρέπει να την καλοκρατάς με συχνό παιχνιδιάρικο σεξ, και γιατί όχι καμιά φορά να της έχεις σεξουαλικές εκπλήξεις!

ΑΠΟΣΤΑΣΗ
Φυσικά υπάρχουν και οι σχέσεις εξ αποστάσεως, και μαζί με αυτές έχουν την ίδια μοίρα και οι σχέσεις που το ζευγάρι απομακρύνετε λόγο δουλειάς ταξιδιών κ.τ.λ. Οι περισσότεροι άντρες τείνουν να βάζουν την δουλειά πάνω απ όλα και απ όλους. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την ερωτική απομάκρυνση του ζευγαριού! Αυτή είναι και η ομάδα με το υψηλότερο σήμα κινδύνου! …ο λόγος δεν χρειάζεται να γραφτεί ούτε και οι συνέπειες…


ΥΣΤΕΡΟΡΓΑΦΟ: Μια γυναίκα ξέρει πάντα τι θέλει και πως να το κατακτήσει! Δεν θα φοβηθεί ούτε θα διστάσει να παίξει με την φωτιά! 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ShareThis