Πέμπτη, 13 Φεβρουαρίου 2014

άντρας κυνηγός

Τελικά έπαψε να είναι ο άντρας κυνηγός, ή είναι η γυναικεία απελευθέρωση που τους έβαλε στην αφάνεια?

Αν γίνεις αόρατος για μια μέρα και ακολουθείς μια γυναικεία παρέα από το φαγητό μέχρι το ποτό και τον χορό θα καταλάβεις πολλά! Ναι λοιπόν μια από τις πολλές κατηγορίες που θα ακούσεις για τους άντρες είναι πως οι άντρες έπαψαν να είναι κυνηγοί! 

Όσο κλισέ και να ακούγετε ο άντρας έπαψε να είναι κυνηγός, και μάλλον αυτό έχει να κάνει με την εξέλιξη της εποχής.

Κάποιοι θα πουν ότι δεν χρειάζεται να είναι κυνηγοί πια, γιατί τους διευκολύνουν οι γυναίκες με το να κάνουν αυτές το πρώτο βήμα. Άλλοι θα σκεφτούν ότι με το να κυνηγήσουν μια γυναίκα θα δείξουν ότι είναι μονογαμικοί και αυτό δεν ταιριάζει με την εικόνα που θέλουν θα βγάζουν προς τα έξω. Ίσως οι άντρες να γέμισαν με ανασφάλειες από τότε που οι γυναίκες απελευθερώθηκαν σεξουαλικά, ίσως να φοβούνται ότι θα παρεξηγηθούν!

Υπάρχει και η άλλη θεωρεία που λέει ότι ίσως οι άντρες να έχασαν τα λόγια τους από τότε που οι γυναίκες άρχισαν να μιλούν. Για σκέψου το και λίγο, παλιά έβγαινες για ποτό έβλεπες μια γυναίκα την πλησίαζες της έλεγες δυο λογάκια και αυτή σου χαμογελούσε, γιατί προφανώς ντρεπόταν να σου μιλήσει. Τώρα βγαίνεις για ποτό, βλέπεις μια γυναίκα, πας να της πεις δύο λέξεις και αμέσως σου απαντάει και μένεις κόκαλο!

Πραγματικά, σας λέω ότι οι γυναίκες κατάντησαν να φαίνονται κυνηγοί, από τότε που οι άντρες σταμάτησαν να είναι, μόνο και μόνο γιατί δεν έχουν άλλη επιλογή. Μέχρι πότε θα κάθονται και να περιμένουν το κακό αγόρι να τις πλησιάσει… Η και το καλό αγόρι δε λέω…

Είστε και εσείς που σας αρέσει να κυνηγάτε το θηλυκό που περνάει από μπροστά σας, και ποτέ δεν σταματήσατε, όμως ρε παιδιά λίγοι μείνατε!

Αν θέλεις λοιπόν να διαψεύσεις τις φήμες… πάρε τα πάνω σου φανερώσου ως άντρας κυνηγός, και κάνε τις γυναίκες να τρελαθούν και πάλι, γιατί μην ξεχνάς… Όλες οι γυναίκες θέλουν ένα άντρα να τις βάλει στη θέση τους…
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ShareThis