Πέμπτη, 30 Ιανουαρίου 2014

Δεν σκαλίζουμε ποτέ το παρελθόν μιας γυναίκας!

Κάποια πράγματα είναι δεδομένα, Δεν σκαλίζουμε ποτέ το παρελθόν μιας γυναίκας!

Υπάρχουν 5 ερωτήσεις που απαγορεύεται να κάνεις σε μια γυναίκα και όχι επειδή δείχνουν το παρελθόν της αλλά επειδή αν πέσεις στην παγίδα και τις κάνεις, θα δείξεις πολύ απλά, τις δικές σου ανασφάλειες!

Δεν ρωτάμε ποτέ μια γυναίκα λοιπόν:

Αν έκανε ποτέ one night stand
Η απάντηση που θα πάρεις μάλλον δεν θα σου αρέσει… Οι γυναίκες που έκαναν, δεν έμειναν σίγουρα στην μια φορά, και οι γυναίκες που δεν τόλμησαν θα ήθελαν να δοκιμάσουν! Ίσως σε καμία από τις δύο ομάδες δεν θα ήθελες να ανήκει η σύντροφος σου, και αν μείνεις έκπληκτος με την απάντησή της, σίγουρα δεν θα την βλέπεις έτσι όπως την έβλεπες χθες…

Με ποιόν έκανε το καλύτερο σεξ της ζωής της
Μην ρισκάρεις να κάνεις αυτή την ερώτηση σε καμία περίπτωση! Αν είναι μοιραία η σύντροφος σου, θα σου απαντήσει ευθέως και χωρίς αναστολές, και μπορεί η απάντηση να μην σου αρέσει. Αν πάλι είναι πιο συνεσταλμένη, θα σου πει πως είσαι εσύ, αλλά τα μάτια της θα λένε άλλα! Εκτός κι αν είσαι από τους τυχερούς και πράγματι μαζί σου έκανε το καλύτερο σεξ της ζωής της!

Με πόσους άντρες κοιμήθηκε
Την απάντηση μπορεί και να την προέβλεψες ήδη σε σχέση με τις επιδόσεις της στο κρεβάτι και την συμπεριφορά της στα σεξουαλικά θέματα γενικά. Αλλά! Όπως πάντα υπάρχει και ένα αλλά! Κανένας άντρας δεν θέλει να ακούσει από το στόμα της συντρόφου του ότι έχει κάνει σεξ με άλλο άντρα. Πόσο μάλλον να ακούσει από το στόμα της αριθμό που ξεπερνάει τα δάκτυλα του ενός χεριού, και χειρότερα αν ξεπερνάει τα 10 δάκτυλα των χεριών της! Εσύ το αντέχεις?

Ποια ήταν η μεγαλύτερα καψούρα της
Τι θα νιώσεις όταν σου πει ένα ξερό «Κώστας» γιατί ντε και καλά θέλεις να μάθεις όνομα? Περασμένα ξεχασμένα! Και επειδή μόλις της το θύμησες, θα τιμωρηθείς. Θα σου κρατάει μούτρα, θα σου μιλάει απότομα, και κομμένο το σεξ για ένα μήνα! Το χειρότερο όμως ξέρεις πιο είναι? ‘Ότι αν όντος τα κάνει όλα αυτά, σημάνει ότι ποτέ δεν ξεπέρασε τον Κωστάκη! Τώρα τι κατάλαβες?

Τι σκέφτηκε μόλις σε γνώρισε

Το πρώτο πράγμα που σκέφτονται οι περισσότερες γυναίκες μόλις δουν ένα άντρα και τους αρέσει, είναι συνήθως κάτι σεξουαλικό εως και χυδαίο! Πίστεψέ με η απάντηση που περίμενες ίσως να ήταν πιο ρομαντική. Άστο, καλύτερα να μείνει μεταξύ εκείνης και των φιλενάδων της!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ShareThis