Σάββατο, 2 Νοεμβρίου 2013

Το μυστικό...

Το μυστικό είναι ΕΣΥ και η ΑΓΑΠΗ.

Τι σχέση έχετε οι δυο σας? Και δεν μιλάω για την αγάπη που μπορεί να νιώθετε για κάποιον άλλο άνθρωπο. Μιλάω για την αγάπη που πρέπει να νιώθετε για τον εαυτό σας, για την ψυχή σας, το σώμα σας τα μάτια σας… Τι σχέση έχετε λοιπόν με την αγάπη?

Νιώσατε ποτέ ότι θέλετε να δώσετε παντού αγκαλιές? Να θέλετε να πείτε σε όλους σ ’αγαπώ. Να πείτε στον τυχαίο ευχαριστώ. Είναι το πιο υπέροχο συναίσθημα στον κόσμο. Αν το νιώσατε ποτέ αυτό, τότε ΕΣΥ και η ΑΓΑΠΗ  είστε ΕΝΑ. Και τώρα είναι που μόνο κερδίζεις στη ζωή. Ότι έρχεται το αγαπάς γιατί σε επιλέγει. Ότι σου δίνεται το αγαπάς γιατί το πιστεύεις. Ότι θες το κατακτάς γιατί το λατρεύεις!

Μιλάω για την ΑΓΑΠΗ και ΕΣΕΝΑ. Μόνο αν αγαπάς τον εαυτό σου, αγαπάς αληθινά κάποιον άλλο. Και το σ΄ αγαπώ που λέμε σε κάποιον μοναδικό, είναι πολύ κοντά στο αληθινό σ΄ αγαπώ. Και αυτό το μαθαίνεις μόλις πεις σ’ αγαπώ στον εαυτό σου, και το εννοείς. Τότε είναι που λες το σ’ αγαπώ σε κάποιον άλλο και ξεχειλίζεις από ευτυχία. Τότε είναι αληθινή η σχέση που έχεις ΕΣΥ και η ΑΓΑΠΗ.

Δεν είναι εγωιστικό να αγαπάς τον εαυτό σου, είναι υπέροχο! Μπορείς να το πεις? Με αγαπώ!

ΑΓΑΠΗ σημαίνει σεβασμός, σημαίνει φροντίδα, να νοιάζεσαι και να μοιράζεσαι , σημαίνει συγχώρεση και ευτυχία. Από πότε είναι κακό να τα νοιώθει κανείς αυτά για τον εαυτό του? ΑΓΑΠΗ σημαίνει ξέρω τι αξίζω. Και όταν τα νοιώθεις όλα αυτά τότε … ΑΓΑΠΗ σημαίνει δίνω τα πάντα για εσένα!

ΑΓΑΠΗ σημαίνει ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μου και μου έδειξες τα δύσκολα, ΑΓΑΠΗ σημαίνει ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μου και μου έδειξες την χαρά, ΑΓΑΠΗ σημαίνει ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μου και μου έδειξες κάτι που δεν ήξερα!

ΑΓΑΠΗ σημαίνει ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μου και μου έδωσες ΑΓΑΠΗ.

Το έψαξα πολύ, το έψαξα βαθιά και το ένιωσα.

Το μυστικό είναι ΕΣΥ και η ΑΓΑΠΗ, να γίνεται ΕΝΑ


1 σχόλιο:

ShareThis