Πέμπτη, 3 Οκτωβρίου 2013

χαλάρωσε κύριε οδηγε!

Ε μα ρε φίλε? Πρωί πρωί την κόρνα σου γιατί δεν πήγα με πορτοκαλί? Και όχι μόνο αυτό, το στόμα σου, (απ ότι είδα από το καθρεφτάκι του οδηγού) δεν ξέχασε καμία λέξη, με στόλισες κανονικά!  Μπα… μάλλον τον εαυτό σου στόλισες, γιατί ρε φίλε, εγώ ξύπνησα ήσυχα και ωραία, θετική και με χαμόγελο όπως πάντα, για να παραμείνω έτσι όλη μέρα! Τα νευρά σου, εμενα δεν με χάλασαν! 

Ε και λοιπόν? Τι κατάλαβες? Τελικά πίσω μου ήσουν οπότε όπως και να κάνουμε εγώ είχα τον έλεγχο! Προχωρήσαμε μια χαρά με το πράσινο και με τον νόμο, εγώ πήγα στην δική μου δουλειά χαμογελαστή, και εσύ στη δική σου με νεύρα!

…Και φυσικά αναφέρομαι στον οποιονδήποτε συμπεριφέρεται με αυτό τον τρόπο στον δρόμο, γιατί μάλλον αυτό είναι ένα κοινωνικό φαινόμενο! Χαλάρωσε κύριε οδηγέ! Σταμάτα να κρατάς το τιμόνι με τα νευρά και να οδηγάς με βιασύνη και απόλαυσε την διαδρομή! Σκέψου το, αυτή η συμπεριφορά αντικατοπτρίζει την κοινωνική μας συμπεριφορά.

Χαλάρωσε κύριε οδηγέ! Γιατί συνέχεια θα βρίσκεις μπροστά σου ένα αισιόδοξο οδηγό που απλά δεν θα σου δώσει σημασία, ένα χαζό οδηγό που δεν θα καταλάβει το λάθος του,  ένα οδηγό που παίρνει την λάθος λωρίδα ή ένα πεζό που περπατάει ανέμελος!


Την επόμενη φορά που θα κορνάρεις με νεύρα, όσο δίκαιο και να έχεις, κάνε το αντίθετο, βρες κάτι στην διαδρομή που μπορεί να σου φτιάξει την μέρα!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ShareThis