Κυριακή, 14 Ιουλίου 2013

Ότι αξίζει δεν κοστίζει

Αυτή είναι η πραγματικότητα και αυτό είναι που μας κάνει ανθρώπους. Αυτά που αξίζουν είναι συνάμα και αυτά που μας δίνουν απλόχερα την ευτυχία. Το κομματάκι το δικό μας? Η επιλογή! 

Επιλέγουμε να γεμίζουμε την ψυχή μας με ότι αξίζει και δεν κοστίζει γιατί αυτό είναι που θα μας κάνει πραγματικά ευτυχισμένους!

Η πρόληψη είναι το Άλφα και το Ωμέγα, προσέχουμε για να έχουμε την υγεία μας. Το γέλιο! Γελάμε δυνατά και συνέχεια! Αξίζει η αισιοδοξία στη ζωή μας άλλωστε έρευνές λένε ότι οι αισιόδοξοι άνθρωποι ζουν καλύτερα και περισσότερα χρόνια! Αγάπη, δίνουμε αγάπη χωρίς όρια!  Νιώθουμε και τις 5 μας αισθήσεις έντονα, πάει να πει πως ζούμε! Η μυρωδιά του δυόσμου μας ξυπνάει το μυαλό, η ομορφιά τις θάλασσας μας μαγεύει τα μάτια, η γεύση της σοκολάτας αγκαλιάζει τον ουρανίσκο, τα μελωδικά τραγούδια μας ταξιδεύουν, η αγκαλιά που δίνουμε είναι αληθινή!


Ίσως να είναι κλασικά, αυτά που μας μάθανε να γράφουμε από μικροί στις κάρτες γενεθλίων «υγεία χαρά ευτυχία», μας μάθανε όμως την αλήθεια, και αυτό είναι που αξίζει. 

Εδώ που φτάσαμε αυτό είναι που μας μένει να κάνουμε για να νιώθουμε ζωντανοί, να εκτιμούμε ότι αξίζει γιατί δεν κοστίζει… Επιλογή μας είναι!

επιλέγω να ζώ τη ζωή!

2 σχόλια:

ShareThis