Τετάρτη, 12 Ιουνίου 2013

Φέρτε μου τα ανεργιακά μου!!!

Εξαπλώνετε σαν ιός… Δειλά δειλά κτυπά ένα ένα και αναστατώνει την ζωή του… Α! ‘Εχει και προτιμήσεις! Διαλέγει ανθρώπους μοναδικούς, που αγαπούν την δουλειά τους και είναι ξεχωριστοί…

Φέρτε μου τα ανεργιακά μου!!!

Κάθε μέρα ακούω και για κάποιον που έχασε τη δουλειά του, δεν την γλύτωσε, μπαίνει και αυτός στο κλαμπ των ανέργων. Μην αγχώνεσαι είπαμε, ο ιός διαλέγει ξεχωριστούς ανθρώπους! Και αστεία αστεία αλλά σοβαρά τώρα, τους κάνει ακόμη πιο ξεχωριστούς, γιατί στην τελική τους δίνει και ένα μάθημα ζωής! …σιγά μην τους δίνει και μάθημα χημείας!

Φέρτε μου τα ανεργιακά μου!!!

Αυτή η εποχή έφερε τα πάνω κάτω! Να είμαστε άραγε οι τυχεροί της υπόθεσης? Να είμαστε άραγε οι ήρωες που θα διαβάζουν τα τρισέγγονά μας στα βιβλία της ιστορίας σε κάποια χρόνια? Θα τους λένε οι δάσκαλοι τους «αυτοί οι άνθρωποι που έζησαν το 2012-2013 άντεξαν πολλά, έζησαν τον 3ο παγκόσμιο κοινωνικοοικονομικό πόλεμο, τους πήρε η Ευρώπη ότι είχαν και δεν είχαν και πολλές πολλές χιλιάδες άνθρωποι παιδιά μου έμειναν στον δρόμο λόγο της ανεργίας… να ξέρετε όλα αυτά έγιναν για να είμαστε εμείς σήμερα καλά»

Τραγικό.

Τουλάχιστον τα τρισέγγονά μας θα έχουν δουλειά.


E?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ShareThis