Πέμπτη, 14 Φεβρουαρίου 2013

Αυτή η ημέρα τελικά ίσως είναι για όλους μαγική…


Χωρίς αυτόν δε ζούμε, χωρίς τον έρωτα τι να’ ναι η ζωή.

Σε κάνει να γελάς και να κλαίς σαν μωρό, σε κάνει να καρδιοχτυπάς, να αποσυντονίζεσαι να παθιάζεσαι, να έχεις θάρρος να είσαι δειλός, να ελπίζεις να απογοητεύεσαι να ελπίζεις ξανά, να κάνεις όνειρα να νιώθεις δυνατά το πιο σπουδαίο συναίσθημα.

Ο έρωτας κινεί τα νήματα, ο έρωτας σε οδηγεί σε ένα σπουδαίο μονοπάτι γεμάτο λουλούδια και σκόρπια αγκάθια. Εσύ διαλέγεις που πατάς, εσύ διαλέγεις ποιο λουλούδι θα πάρεις στα χέρια σου, θα αγγίξεις, θα μυρίσεις, και για πόσο καιρό θα το έχεις βαθιά μέσα στην ψυχή σου… θα είναι για λίγο ή για μια ζωή?

Την μυρωδιά του όμως ότι κι αν επιλέξεις, θα την έχεις πάντα επάνω σου.

Αυτός ο θεός ο φτερωτός έρως είναι ο θεός της αγάπης, ο γιός της θεάς Αφροδίτης που σκορπάει με το ραβδί του αγάπη. Είναι αυτός που έφερε στη ζωή σου το άλλο σου μισό, την αδελφή ψυχή σου, την ζωή σου, τον έρωτά σου… και αν δεν στον έφερε, μην απελπίζεσαι… ο έρως φροντίζει για όλους.

Αυτή η ημέρα μπορεί να φαίνεται σε κάποιους γελοία. Μπορεί να φαίνεται εκμεταλλεύτρια ημέρα. Μπορεί σε μερικούς να φαίνεται υπέροχη. Μπορεί ακόμη  να φαίνεται σε μερικούς  αφορμή για λίγο ρομάντζο στη ζωή.  Όπως και να έχει αυτή την μέρα η Γη ξεχειλίζει από έρωτα, ανά το παγκόσμιο είναι γιορτή, η αύρα που κυριαρχεί παντού είναι ερωτική, και αυτό κανείς δεν μπορεί να το αλλάξει.

Αυτή η ημέρα τελικά ίσως είναι για όλους μαγική…


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ShareThis