Δευτέρα, 3 Δεκεμβρίου 2012

Άγιε μου Βασίλη...


Δεν πίστεψα ποτέ σε αυτόν, μέχρι που κατάλαβα γιατί πιστεύω φέτος. Τον έχω μάλλον ανάγκη. Μια φωνή μέσα μου, μου λέει να πιστέψω στον Άγιο Βασίλη.
Να σημαίνει άραγε ελπίδα η φιγούρα του? Να σημαίνει ένα δώρο για καλύτερο μέλλον?

Φέτος έχω την ανάγκη να πιστέψω στην μαγεία των Χριστουγέννων.

Θέλω να του ζητήσω πολλά, θα το τολμήσω, και ας γελάσει μαζί μου... 
Άγιε μου Βασίλη φέτος θέλω να μου φέρεις ένα δέντρο, και ένα κουτί με στολίδια, να το στολίσω. Δεν χρειάζεται να είναι λαμπερά, θα ρίξω πάνω αστερόσκονη να φτιάξω τον δικό μου ουρανό. Δεν θέλω πολλά, θέλω απλά να μου εξαφανίσεις το πράσινο χαρτί που με αναγκάζει κάθε μήνα να υπογράφω. Ξέρεις ότι αξίζω περισσότερα. Για την υγεία δεν το συζητώ Άγιε μου Βασίλη φέρε ένα καλό 2013 σε όλους μας. Ξέρεις τι άλλο θα ήθελα? Λουλούδια. Πολύχρωμα. Για να τα βλέπω και να χαμογελώ! Θα τα βάλω έξω στην βεράντα, δίπλα από το ποτιστήρι.  Άγιε μου Βασίλη ελπίζω να μην ζητώ πολλά, αλλά… μόνο και μόνο στην ιδέα ότι άλλοι σου ζητάνε μόνο ένα πιάτο φαγητό, νιώθω ήδη τύψεις. Πρώτη φορά τολμώ να σου γράψω… Άραγε να υπάρχεις?

Τουλάχιστόν υπάρχουν πολλά αστέρια και μπορώ να κάνω όσες ευχές θέλω!Η ελπίδα ποτέ δεν πεθαίνει!

Είναι μάλλον η χρονιά που όλοι θα πιστέψουμε στην μαγεία των Χριστουγέννων, στον Άγιο Βασίλη, θα ευχηθούμε στα αστέρια, θα ζήσουμε λιτά Χριστούγεννα και θα θυμηθούμε την αξία τους. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ShareThis